fbpx

Uudised

Tallinna maraton ja sügisjooks toovad liikluses kaasa ulatuslikud muudatused!

7.–9. septembril 2018 toimub Eesti läbi aegade suurim rahvaspordiüritus Tallinna maraton ja sügisjooks, millel osaleb üle 22 000 inimese rohkem kui 60 riigist.

Sedavõrd suure ürituse turvaline korraldamine toob kaasa olulised muudatused pealinna liikluses, mistõttu tekivad paratamatult ka liiklusseisakud ja -ummikud. Võistlustrassil ja selle lähiümbruses on liiklus suletud või tugevasti häiritud, mistõttu peaks jooksutrassi piirkonda sattudes varuma aega ja olema kannatlik või valima sihtkohta jõudmiseks alternatiivse marsruudi. Sõidukijuhtidel tuleb hoolega jälgida ajutisi liiklusmärke ning järgida reguleerijate märguandeid ja soovitusi.

Piirkonna elanikel, liiklejatel ja jalakäijatel palutakse varakult tutvuda liiklusinfo ja liiklusskeemidega. Võimaluse korral soovitatakse planeerida oma tegevusi võistlusvälisele ajale ning olla võistluspäevadel hästi tähelepanelik.

Laupäeval, 8. septembril on muu hulgas Põhja-Tallinnas (Kopli, Tööstuse) ja Kalamajas (Kalaranna, Kalasadama ja Kultuurikatla ümbruses) liiklus suletud või tugevasti häiritud kell 17.00–19.00 ning trammiliiklus on peatatud liinidel 1 ja 2 kell 16.30–19.30. Pühapäeval, 9. septembril on muu hulgas Kalamajas (Kalaranna, Kalasadama ja Kultuurikatla ümbruses) liiklus lühikest aega suletud või häiritud hommikul kell 8.50–9.50 ning trammiliiklus on peatatud liinidel 1 ja 2 kell 8.00–16.00.

Lisateave: http://www.pealinn.ee/tagid/koik/tallinna-maraton-ja-sugisjooks-toovad-kaasa-ulatuslikud-muudatused-n226833