Toidulabor

Kuidas kohandub meie unikaalne agro-öko-kulinaarne süsteem 21. sajandi väljakutsetega?

Kuidas mõjutab toit meie tervist ja heaolu? Kas toiduga võib mängida?

Toidulaboris otsitakse neile ja paljudele teistele küsimustele vastuseid kaasates võimalikult erinevate valdkondade esindajaid nagu arhitekte, ettevõtjaid, üliõpilasi, talunikke, kokkasid, seemnehoiustajaid, biohäkkereid, teadlasi jt.

Toidulaborandid mitte ainult ei jälgi loodussüsteeme vaid ka uurivad, eksperimenteerivad ja otsivad erinevaid toidusüsteemi rakendusi. Nad aretavad, kasvatavad, koristavad saaki, müüvad, töötlevad, valmistavad ja serveerivad sööki.

 

Kultuurikatla Toidulaboris tegutseb 2015. aasta detsembrist pruulimiskool ja õlleköök Tark Bakter OÜ!

Kõigil, kel huvi õlle tegemist proovida ja selles vallas kätt proovida, siis võta ühendust!

Tark Bakter OÜ

Tark