fbpx

Uudised

2016. aasta tõi Kultuurikatlasse täismaja!

2016. aasta tõi Kultuurikatlasse täismaja!

Esimene täismahus tegutsemisaasta oli Kultuurikatla jaoks kui peatumatu karussell, tuues meie majja enam kui 290 sündmus ning rohkem kui 190 000 inimest. Vana katlamaja tööstuslik atmosfäär ning avarad ruumid inspireerisid sündmuskorraldajaid, kes aitasid täita Kultuurikatla maja kõnekate sündmustega ­– Tallinn Music Week, Latitude59, MELT, Taimetoidumess, Tallinn Fashion Week, rohkelt kontserte, Talveöö Unenägu, Tallinn TREFF Festival, Töötukassa Töö-ja karjäärimess, Disainiöö, SEB Tallinna maraton, Õpilaste teadusfestival, HITSA tehnoloogiapäev, Eesti Muusika Päevad jt. Lakkamatut liikumist ja loomemajandusega seotud tegevusi hoidsid üleval ka meie head püsirentnikud büroopindadel ning aasta keskel avatud restoran “Korsten Armastus & Hea Toit”.

2016. aasta viimastel päevadel ei astu me mingil juhul karussellilt maha, vaid keerutame edasi! Trad Attack! annab täismajale 3 suurepärast kontserti 28.-29. detsembril ning aastavahetuse müstiliseim seiklus algab 31. detsembril kell 21.00, kui vana aasta saadab ära karismaatiline Eesti elektroonilise popi valge jänes NOËP ning uue juhatab sisse Klangkarussell Austriast.

2017. aasta saab olema Kultuurikatlas mõnevõrra erinev. Kultuurikatel valiti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumismaa kohtumiste peamiseks kohtumispaigaks Eestis ning 2017. aasta juuni lõpust kuni novembri alguseni on Kultuurikatla kõik ruumid selleks kohandatud. Enne ja pärast eesistumise perioodi tegutseb Kultuurikatel oma heade partnerite kaasabil ikka samamoodi edasi. Kultuurikatlasse on järgmisel aastal taas tulemas olulised festivalid, rahvusvahelised konverentsid, muusikasündmused, etendused.

Kultuurikatla meeskond tänab kõiki, kes on aasta jooksul meie sündmusruumid ja laborid juba avastanud ning aidanud korraldada Katlas kodu leidnud ja loodetavasti traditsiooniks saavaid üritusi! Veel enne suurt suve kui Kultuurikatel läheb Riigikantselei kasutusse, plaanime ellu viia veel mitmeid põnevaid sündmusi, et kõik huvilised saaksid meie maja ja tegemistega lähemalt tutvuda.

Kultuurikatel avati osaliselt 2015. aasta veebruaris ning kogu maja juba sama aasta novembris. Kultuurikatel oli Tallinna linna elektrijaama katlamaja, mis rekonstrueeriti Tallinna linna ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse toel. Kultuurikatel on loomekeskus Tallinna südalinnas, mille uksed on avatud igas vanuses külastajale ning erinevate sündmuste ja loomemajandusega seotud tegevuste ellu viimiseks.

Jälgige meie tegemisi kodulehel www.kultuurikatel.ee, Facebookis ja Instagramis.

 

Lisainfo

Erle Allas, müügi ja kommunikatsiooni projektijuht

56201129, erle.allas@kultuurikatel.ee

www.kultuurikatel.ee