Ajaloohõngulises Kultuurikatlas on avatud uus restoran- Korsten, Armastus & Hea Toit (Põhja pst 27a.) Uue restorani peakokana on ametis Karol Pawlik, kellel on 15 aastane kokatöö kogemus Londonis. Restorani juhib Carmen Cateringi projekitjuhina tuntust kogunud Urmo Unus.
Karoli koostatud on menüü, mis esialgu on pigem Itaalia hõnguline, kuid tulevikus on plaanis pakkuda maitseelamusi laiast maailmast. Eriliseks teeb meie vast avatud restorani avatud köök – külalisena saad lauas istudes päris lähedalt jälgida, kuidas kokad toitu valmistavad ja serveerivad. Joogikaarti on koostanud paljudele tuntud sommeljee Kadri Kroon koostöös Marge Mändi ja Relika Tiik-Koppaga. Klassikute kõrvale on siin pakkuda põnevaid leide, nagu näiteks oranž vein Toskaanast. Avatud on suveterrass. See asub Kultuurikatla sisehoovis, mis loob kauni ja privaatse atmosfääri.
Restoran on avatud seitse päeva nädalas. Tulge koos peredega! Menüü koostamisel on mõeldud ka lastele!
Lisainfo Facebooki lehelt: https://www.facebook.com/Korstenresto/?fref=ts