fbpx

Uudised

Istutasime maha 1500 istikut!

Kultuurikatla jõululubadus täidetud: istutasime maha 1500 kaseistikut!

Kultuurikatel otsustas eelmisel aastal, et jõulukinkide soetamise asemel teeme head keskkonnale ning kingime oma klientidele ja partneritele igaleühele ühe “elava” puu. Nüüdseks oleme oma jõululubaduse ellu viinud ning Harju-Madise kihelkonna Kloostrimetsa talu maadele on istutatud maha 1500 noort kaseistikut. Istutustöödega tähistasime ühtlasi rohemärgise Green Key omamist ning astusime olulise sammu keskkonna säilitamise ja süsiniku jalajälje vähendamise suunas.

“Kultuurikatel võttis Green Key märgist taotledes endale eesmärgiks vähendada oma tegevuse negatiivset mõju keskkonnale ja suurendada roheteadlikkust. Oleme rõõmsad ja tänulikud, et saime võimaluse istutada Eestimaa loodusesse maha uus väike kasesalu, mis rikastab Kloostrimetsa talu maid loodusrikkuse ja silmailuga juba mõne aasta pärast,” kommenteeris Kultuurikatla juht Liina Oja.

Kultuurikatla eesmärk on pakkuda rohkem kui kultuurielamusi – soovime panustada ka keskkonna heaolusse ja jätkusuutlikku arengusse. Tänu 1500 uuele kaseistikule on meie panus atmosfääri CO2 taseme vähendamisel väike, kuid märkimisväärne samm puhtama tuleviku suunas.

Kultuurikatel plaanib ka tulevikus jätkata sarnaste keskkonnaalgatustega, et viia rohemõtlemine aina suurema hulga inimesteni ja inspireerida ka teisi keskkonna hoidmisel kaasa lööma.

Mis on Green Key?
Green Key on rahvusvaheliselt tunnustatud ökomärgis turismiettevõtetele ja organisatsioonidele, kes järgivad oma igapäevases tegevuses keskkonnahoidlikkuse ja jätkusuutliku arengu põhimõtteid. Märgise omamine kinnitab, et ettevõte on pühendunud looduse hoidmisele ja keskkonnateadlikkuse edendamisele. Vaata lisaks SIIT.