fbpx

Uudised

Rendi ruume Kultuurikatlas

Kultuurikatel avab veebruaris maja A korpuse. Esmalt täidetakse tegevustega Kultuurikatla ilmekaim ruum – Katelde saal, MakerLab ja Helistuudio ning 2015. aasta sügisest on loometegevuseks avatud kogu maja.

Esimeses etapis avatakse ligikaudu 700 m2 suurune Katelde saal. Saali erilisust ja endise elektrijaama tööstuslikku iseloomu rõhutavad ruumi keskel asuvad hiidkatlad, mis on restaureeritud ning säilitatud oma ehedal kujul. Ruumi ainulaadne atmosfäär ning kõrgus loovad suurepärased tingimused nii kontsertide, festivalide, etenduste, näituste, seminaride kui galaõhtute läbiviimiseks.

Avatakse ka Koridorklubi ehk keldrikorruse saal sündmuste korraldamiseks ning loomelaborid MakerLab ja Helistuudio. Seni ajutisel pinnal tegutsenud MakerLab kolitakse Heina tänava ruumidest Kultuurikatlasse, et seal tegevustega aktiivselt jätkata. MakerLab on universaalne töötuba, mille uksed on avatud meisterdajatele ja loovisikutele, kes soovivad luua prototüüpe või toota väikeseeria tooteid, Helistuudio aga töötuba helide salvestamiseks ja töötlemiseks.

Tule tutvu Kultuurikatla ruumidega!

Lisainfo / Kristiina Kütt / Sündmuskeskuse programmijuht / kristiina.kytt@kultuurikatel.ee / +372 56 2011 13