fbpx

Uudised

Mängufilmi “Polaarpoiss” filmivõtted Kultuurikatlas

27.-28. mai toimuvad Kultuurikatlas Eesti uue mängufilmi “Polaarpoiss” filmivõtted!

“Polaarpoiss” on lugu andekast noorest fotograafist Mattiasest, kelle unistuseks on peale keskooli lõpetamist minna Berliini fotograafiat õppima. Tema plaanid seab ohtu armumine hulljulgesse bipolaarsesse kaunitari Hannasse, kes tõmbab Mattiase kaasa sündmustekeerisesse, mis viib poisi seadusega pahuksisse. Päästes Hannat tema enese küüsist, paneb Mattias toime kuriteo, mis ähvardab ta aastateks trellide taha viia. Karistusest pääsemiseks on ainult üks viis – lasta end süüdimatuks tunnistada. Selleks tuleb Mattiasel teeselda ainsat vaimuhaigust, mida ta tunneb – bipolaarsust.

Filmi peaosades on Roland Laos, Jaanika Arum ja Katariina Unt. Kaastegevad on Jörgen Liik, Kaspar Velberg, Mirtel Pohla, Indrek Sammul, Henrik Kalmet, Jaan Rekkor, Ene Järvis, Ain Lutsepp, Andrus Vaarik, Rein Oja jt.

Filmi režissöör on Anu Aun, operaator Heiko Sikka, peakunstnik Jaagup Roomet, kunstnik Tiiu-Ann Pello, kostüümikunstnik Kristina Lõuk ja monteerija Margo Siimon. Filmi fotograaf on Renee Altrov, produtsendid Priit Pääsuke ja Kaspar Kaljas, tootja Luxfilm.

Film valmib 2016. aasta märtsi kuus.

Lisainfo / www.luxfilm.ee

Pilt 1

pilt 2

pilt 3