fbpx

Uudised

Kultuurikatla Aiast saab PADA

Kultuurikatla Aiast saab PADA!

Kultuurikatla Aia väravad avatakse ka sel aastal. Uuenenud keskkonna ja programmi kõrval saab aed endale ka uue nime – PADA!

Sel aastal teeb Kultuurikatel koostööd Kohvik Klausiga, kes võtab meie armsa aiaruumi enda opereerida. Kultuurikatla Aia väravad avatakse juuni alguses ning avastamist saab olema seal kõigile. Põnev linnaruum avatakse headele ettevõtmistele, mõtetele, sündmustele ning ennekõike toredatele inimestele.

Sumedatel suveõhtutel on hea aega veeta hubases kohas, kus on ühtaegu mõnus atmosfäär, nauditav muusika, toredad inimesed ning söök-jook. Pada saab just selline olema – häid elamusi pakkuv roheline parkaed, mille sarnast mujal maailmas väga ei leia!

Lisainfo / PADA Facebook / 56986352

 

pada 11

 

pada 22

 

pada 55

 

pada 66

 

PADA 4