fbpx

Uudised

Turismiobjekt 2017 on Kultuurikatel!

Turismiobjekt 2017 on Kultuurikatel!

Rahvusvahelisel turismimessil Tourest kuulutati täna välja 2017. aasta parim turismiobjekt ja turismiedendaja. Kultuurikatla meeskonnal oli rõõm vastu võtta  aasta parima turismiobjekti tiitel.

Eesti Turismifirmade Liit on parimat turismiobjekti välja kuulutanud alates 1990. aastast ning tänavu olid kaalukal kaalukausil kõik suurt tunnustust väärivad objektid – Kaali külastuskeskus, Telliskivi loomelinnak, Kultuurikatel, Rotermanni kvartal ja Keila-Joa loss Schloss Fall. Eesti Turismifirmade Liit kuulutas täna aasta parimaks turismiobjektiks ja -edendajaks Kultuurikatla.

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretäri Mariann Luguse sõnul sai nominentide valimisel olulisteks kriteeriumideks üldine tuntus, klientide laitmatu teenindus, uudne lähenemine, hea turundustöö ning professionaalsus Eesti turismifirmadega suhtlemisel. Nominentide seas olid objektid, mis on hästi tuttavad igale Eesti elanikule, aga hinnatud külastuskohad ka välisturistide seas.

Kultuurikatla sündmusteenuste müügijuhi Kristiina Küti sõnul oli 2017. aasta Kultuurikatla jaoks ülimalt õnnestunud aasta. „Eesti eesistumine tõi Kultuurikatlasse Euroopa riigipead ja rohkesti välisajakirjanikke. Oleme rõõmsad, et meie maja arhitektuurset unikaalsust on märgatud. Aga nagu ütles mulle kord üks turismiarendaja: „Ka kõige parema asukohaga ja kõige erilisem koht üksi ei loo väärtust, õnnestunult toimiva koha taga on alati inimesed.“ Meie Kultuurikatlas väärtustame üle kõige koostööd ning ainult koos teiega, head koostööpartnerid turismivaldkonnast, saab Kultuurikatel olla see, mis me oleme täna, ning olla homme veelgi parem ja ainulaadsem sündmus- ja loomekeskus Skandinaavia ja Baltikumi regioonis. Me täname tunnustuse ja usalduse eest.”

Eesti Turismifirmade Liit on alates 1991. aastast korraldanud ka rahvusvahelist turismimessi Tourest, mis on ühtlasi Baltimaade vanim ja suurim turismimess. Tourest toimub sellel nädalavahetusel, 9.–11.veebruaril 2018 Pirita Messikeskuses.

 

Lisainfo

Kristiina Kütt

5620 1113

kristiina.kytt@kultuurikatel.ee