fbpx

Uudised

Innovators Under 35 Europe 2018

Innovators Under 35 Europe 2018

Tähtaeg: 12. märts 2018

Kandideeri ise või esita keegi teine kandidaadiks!

Innovators Under 35 on noorte innovaatorite, teerajajate ja sotsiaalsete muutuste edendajate globaalne kogukond, mida alates 1999. aastast on kureerinud MIT Technology Review. Innovators Under 35 otsib Euroopa helgemaid päid, kes muudavad ühiskonda ja ärimaailma oma uuendustega biotehnoloogias ja meditsiinis, arvuti- ja elektroonikariistvaras, tarkvaras, internetis, tehisintellektis, robootikas, telekommunikatsioonis, nanotehnoloogias ja -materjalides, ning energia või transpordivaldkonnas.

Kas sa oled (või tead kedagi, kes on) keegi, kes mõnes ülalnimetatud valdkonnas uudset ja inspireerivat tööd teeb?

Kutsume sind iseennast kandidaadiks seadma või meid teavitama kellestki teisest, kes on välja töötanud uusi tehnoloogiaid või olemasolevaid tehnoloogiaid loominguliselt rakendanud ning kelle töö meie maailma oluliselt paremaks muudab.

Lisateave: https://challenges.opinno.io/competition/innovators-europe-2018