fbpx

Uudised

Tallinna EV100 vastuvõtul tunnustati linna allasutuste pühendunud töötajaid

Tallinna linnavolikogu esimehe Mihhail Kõlvarti Eesti Vabariigi 100. aastapäeva vastuvõtul Kultuurikatlas tunnustati Tallinna linna hallatavate asutuste kauaaegseid ja pühendunud töötajaid.

 

Mihhail Kõlvart märkis, et linnajuhtimises räägitakse sageli arvudest ja tehakse statistikat: kui palju on pealinnas elanikke, lasteaiakohti või linnaasutuste töötajaid, olgu nad siis administraatorid, abipersonal, bussijuhid, tehnikud, aednikud või teised. „Täna soovisime, et nende numbrite taga märgataks meie tublisid inimesi, meie töötajaid,“ sõnas ta. „Piduliku vastuvõtuga soovisimegi tänada ja tunnustada neid, kes teevad igapäevaselt väga hästi oma tööd, kuid jäävad sageli suures pildis märkamatuks. Ometi on nad äärmiselt olulised inimesed selleks, et meie igapäevaelu linnas toimiks. Kokkuvõttes on nad aastate vältel oma tööga panustanud Eesti Vabariigi pealinna paremaks loomisse.“

 

Tallinna linnavolikogu esimehe vabariigi aastapäeva vastuvõtt on sellises vormis esmakordne. Vastuvõtule oli kutsutud ligi 280 linna hallatavate asutuste töötajat, nende seas klienditeenindajaid, bussijuhte, aednikke, valvureid, koristajaid, tehnikuid, õpetaja abisid ja teisi, keda nende asutuse juht on näinud tegemas oma igapäevast tööd pühendumuse ja professionaalsusega. Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul peetud pidulikul vastuvõtul tunnustati neid kauaaegseid töötajaid, kes on linna asutustes töötanud 40 või enam aastat. Pikaajalisim töötaja oli 54aastase staažiga.

 

Piduliku vastuvõtu avas linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart sõnavõtuga, sellele järgnes tšellokvarteti C-JAM etteaste ning tunnustamistseremoonia järel esines külalistele laulja Anne Veski.

 

Fotod: Albert Truuväärt