fbpx

Uudised

Kultuurikatlas toimunud konverentsid on edukad ja pälvivad auhindu

Kultuurikatlas toimunud suursündmus Mindvalley U pälvis Aasta Konverentsitegu 2018 auhinnagalal tunnustuse kategoorias Innovatiivseim konverentsilahendus.

Aasta konverentsiteo tiitlile kandideeris 13 üle 500 osalejaga rahvusvahelise konverentsi, millest viis toimusid Kultuurikatlas: Latitude59, kokteilide valmistamine maailmameistrivõistlused „World Cocktail Championships 2018“, Robotex rahvusvaheline konverents “Generation R”, Euroopa Lemmikloomaarstide Assotsiatsioonide Föderatsiooni (FECAVA) aastakongress, Euroopa Liidu Läänemere Strateegia (LMS) korralise 9. aastafoorumiga – EUSBSR (EU Strategy For The Baltic Sea Region).

Kultuurikatla juhataja Liina Oja sõnul oli 2018. aasta Kultuurikatla jaoks edukas. „Külastajate arv kõikidel sündmustel kokku oli 200 000 inimest. Toimus 255 erinevat sündmust – erinevad kontserdid, konverentsid, seminarid, galad, vastuvõtud, festivalid, messid, laadad, spordiüritused, näitused,“ tõdes Oja. „Kultuurikatel on üha rohkem võtmas suunda rahvusvaheliste konverentside ja messide võõrustajana, samas olles kultuurisündmusteks avatud ka tallinlastele.“

Eile ja täna toimub Kultuurikatlas näiteks Eesti Sommeljeede 8 veinimess  https://kultuurikatel.ee/sundmus/sommeljeede-8-veinimess/ ja pühapäeval magusafestival https://kultuurikatel.ee/sundmus/gustav-ja-geisha-esitlevad-magusafestival/.

Kultuurikatel pälvis eelmise aasta eest ka Töötukassa Tallinna ja Harjumaa parima koostööpartneri auhinna.

Kultuurikatel on üks tuntuimatest ja enim hõivatumatest multifunktisonaalse ruumiprogrammi ja paindlike tailor-made–erilahenduste meetodil teenuseid pakkuv sündmuskeskus Tallinna kesklinnas. Kultuurikatla industriaalse arhitektuuriga interjöör, universaalsed ruumid ning nende rohkus on sündmuste korraldajatele  inspireerivaks keskkonnaks.

Kuu aega Kultuurikatlas kestnud suursündmus Mindvalley U tõi suvel Tallinnasse ja Eesti kultuuriga tutvuma üle 1100 inimese 76 erinevast riigist. Mindvalley on 2003. aastal Vishen Lakhiani poolt asutatud rahvusvaheline haridus- ning tehnoloogia ettevõte, mille missiooniks on tuua miljonite inimesteni üle kogu maailma laiahaardeline, just eluks vajalikke oskusi edendav haridus läbi maailmakuulsate autorite virtuaalsete kursuste, konverentside ning festivalide.

Aasta konverentsitegu 2018 tiitli pälvis konverents 34th EGOS Colloquim, mis leidis aset 2.–7. juulil EBS-is  ja Tallinna Ülikoolis. Konverentsi üks vastuvõttudest leidis aset ka Kultuurikatlas.

Tallinna linn tunnustas eraldi ka Tallinna Maratoni korraldajat, kes tõi Tallinnasse Eesti suurima spordisündmuse Tallina Maratoni raames liidu 22.maailmakongressi, kus osales 307 delegaati 55 riigist. Ka Tallinna Maratoni 10 km etapp läbis 2018. aastal Kultuurikatelt.