fbpx

Uudised

Tallinna Sügisjooks toob jooksusõbrad ja liikumisharrastajad taas Kultuurikatlasse

Laupäeval, 7. septembril, kell 17.00 minnakse Vabaduse väljakult tänavu kahekümnendat juubelit tähistava kümnekilomeetri pikkusele Optibet Sügisjooksule, mis viib jooksjad, käijad ja kepikõndijad Kalamaja piirkonda, kus rada läbib ajaloolist Põhja-Tallinna tööstusrajooni, teeb esmakordselt tiiru ümber imposantse Lennusadama vesilennukite angaari, möödub Noblessneri Valukojast, Patarei vanglast ja Kalasadamast. Taas jookstakse läbi ka osalejate seas rohkelt elevust tekitanud Kultuurikatla hoonest. Finiš on esmakordselt Viru väravate juures täpselt vanalinna piiril.

Foto: Fred Taik

Lisateave: www.jooks.ee.


NB! Sedavõrd suure ürituse turvaline korraldamine toob kaasa olulised muudatused pealinna liikluses, mistõttu tekivad paratamatult ka liiklusseisakud ja -ummikud.

Vaata liikluskorraldust: http://www.jooks.ee/et/tallinna-maraton/liiklus