fbpx

Uudised

Taimetoidumessi uudised
7-8 novembril toimuva Taimetoidumessi korraldustiimil on häid soovitusi, kuidas muuta messikogemus kõigi külastajate jaoks võimalikult turvaliseks:
 
PILETID: Taimetoidumessil on sel aastal piiratud piletite arv. Pilet ühte ajatsooni maksab 3 eurot. Soovitame kindlasti soetada piletid eelmüügist, et tagada sissepääs messialale: http://taimetoidumess.ee
 
KOLM AJATSOONI: Messil on mõlemal päeval kolm ajavahemikku, kuhu mahub maksimaalselt 500 külastajat korraga. Ajavahemike vaheajal palume külastajatel messialalt väljuda, sest toimub Kultuurikatla tuulutus ning käsipuude, ukselinkide ja üldkasutatavate laudade/toolide desinfitseerimine.
 
HOIA VAHET! Palume messialal hoida inimestega 2 meetrit vahet. Ühtlasi palume, et huvilised ei tekitaks eksponaatide ümber ummikuid ja sagimisi. Kuna piletite ehk ka külastajate arv on sel aastal piiratud, on suurel Kultuurikatla alal väga palju ruumi. Igaüks jõuab kenasti kõikide laudade juurde.
 
MASKID: Kuivõrd tegemist on toiduüritusega, ei saa olla maskid kohustuslikud. Küll aga on maskid soovituslikud ajal, mil Sa toitu ei maitse või söö.
 
KINGIKOTID! Nagu ikka, jagame ka sel aastal piletiostjatele kingikotte. Seekord aga niipidi, et kõikide kuni 5. novembrini eelmüügist ostetud piletite vahel läheb loosi 20 kingikotti igas ajatsoonis ehk kokku 120 kingikotti. Võitjad loosib ja kuulutab õhtujuht välja messi ajal vastavas ajavahemikus ning kingikotid saab kätte ainult kohapeal, Taimetoidumessi infoletist.
 
Lisaks paneme südamele: ära tule messile haigustunnustega, pese või desinfitseeri regulaarselt käsi ja kasuta HOIA rakendust.
 
Olge terved!