fbpx

Uudised

OTSIME TOITLUSTAJAID
KULTUURIKATLA ROHEALA OOTAB TOITLUSTAJAID!
 
Kultuurikilomeetri ääres asuvale Kultuurikatla rohealale (Kalasadama tn 6) on oodatud tänavatoitlustusteenuse pakkuja(d) -pop up restoranid, food truckid jne. Saame pakkuda kruusakattega platsi, mille ümber on istumisalad ning pingid (samuti olemas tööstusvoolu võimekus).
 
Pakutava platsi lähedusse jäävad Kultuurikatel ja Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseum (EKKM). Kultuurikatlas ja selle läheduses asuvad ka kontoripinnad. Suvisel perioodil külastab Kultuurikilomeetrit ja mereäärset ala rohkelt külalisi. 
 
EKKM-i välilaval toimub esimene suurem kontsert Muuseumiööl 20. mail, kui kell 19 alustavad DJ intenso, kell 20 DJ iunsu & DJ Marlenx ning kell 22 peaesineja Florian Wahl oma kontsertetendusega.
 
Huvilistel palun võtta ühendust: info@kultuurikatel.ee
 
PS! Kliki vastavale pildile, et vaadata roheala täpsemat asukohta.