Platsiõhtusöök tuleb taas! Seekordne peakokk Jevgeni Ševtšuk tuleb Carmen Cateringist.
Õhtusöögimenüü
– TACO. Grillitud kaheksajalg / koriander / chimichurri / roheline tomat
– SMORREBROD. Vinnutatud maheveis / mustikad / metsaseeneketšup / magus pirn
– FISH BOWL. Atlandi tursk / fenkol / lillkapsas/ bouillabaisse / lõhemari
– BLUEBIRD. Taluvutt / paisutatud tatar / kirsi-ale / maapirn / kevadkogrits
– SWEETNESS. Jäätis „Emma Leppermani“ ploomidest / vürtsikas besee / suitsuželee
Teeninduse eest hoolitseb Carmen Catering ja meeskonda juhib Toomas Lillemets.
18.00 Platsiõhtusöök Kultuurikatlas
22.00 Carmen Clubi pidu Kultuurikatlas. Laval ANNE VESKI.
Vihje 19. mai päeva planeerimiseks: külasta mõnda muuseumi, sest 19. mail toimub üle-eestiline muuseumiöö!