fbpx

Uudised

Kultuurikatla sünnipäevanädal 19.-23.03.2018

Tööstusliku ilmega ajaloolise Kultuurikatla ajalugu viib meid 1913. aastasse, mil esimene elektritarbija ühendati võrku 24. märtsil – Põhja puiestee ääres alustas tegevust Tallinna Linna Elektri Keskjaam. On möödunud 105 aastat – Kultuurikatel peab sünnipäva ja kutsume sindki tähistama!

Sünnipäeva puhul esitab Kultuurikatel 19.-23. märtsini igal hommikul kl 10 ühe küsimuse, et kõigi õigesti vastajate vahel loosida igapäevaselt välja random.org rakenduse abil ühte toredat auhinda! Keerulisi küsimusi me ei esita, aga tasub olla ettevalmistunud – tutvu Kultuurikatla põneva ajalooga https://kultuurikatel.ee/ajalugu/.

Võitja loositakse välja igale küsimuse esitamisele järgneval päeval kl 11. Võitjaga võetakse isiklikult ühendust ja lepitakse kokku võidu üleandmises.

Võitu ei asendata teist liiki auhinnaga ega maksta välja rahas. Loosimises ei ole lubatud osaleda SA Tallinna Kultuurikatel töötajatel ja nende perekonnaliikmetel.

 

Foto: Kaido Haagen

Foto: EU2017EE