fbpx

Uudised

Avalik osalemiskutse!

Multisensoorse kunsti keskus Centre Of Multisensory Art (COMA) on loomeprojektide inkubaatori STPLN uus programm resideeruvatele kunstnikele multisensoorse kunsti avara ja intrigeeriva valdkonna avastamiseks. Programmis on oodatud osalema Põhjamaades ja Balti riikides elavad kunstnikud. (Rootsis elavad kunstnikud sel korral kahjuks osaleda ei saa.) Programmi valitakse osalema kolm kunstnikku, kes elavad kaks kuud Malmös, et luua lõputöö, mis võib muu hulgas võtta etenduse, näituse, filmilinastuse, installatsiooni või kaasava kunstikogemuse vormi. Programmis osalevad kunstnikud saavad tänu Soomes tegutsevale kultuuriinstituudile Pohjosmainen kulttuuripiste ahvatleva stipendiumi, samuti hiilgava võimaluse kasutada STPLNi käsutuses olevaid ressursse (alustades laserlõikuritest ja 3D-printeritest ning lõpetades tootmisruumide ja etenduspaikade ning ulatusliku kohapeal tegutsevate loomeinimeste võrgustikuga).

 

Kunstnikud valib välja seitsmeliikmeline asjatundjatest koosnev žürii:

* Zeenath Hasan, Linnaeuse ülikooli disainikateedri vanemlektor

* Caroline B. Le Bongoat, koostööprogrammi Design Malmö vanemprojektijuht

* Elinor Samuelsson, ettevõtte The Kokon kaasasutaja

* Ulrika Forsgren Hogman, Lundi tehnikakõrgkooli kommunikatsioonijuht

* Jenny Järvå, kunstikeskuse Inkonst tegevjuht

* Niels Christian Nielson, Ålborgi ülikooli multisensoorse kogemuslabori dotsent

* Jenny Lee, Studio Aikieu materjalispetsialist ja autor

 


Kandideerimise lõpptähtpäev: 31. juuli 2018 (18.00 CEST)

Rohkem teavet programmi ja avaliku osalemiskutse kohta: www.madeinthecoma.com