fbpx

Uudised

Kultuurikatel saab täna 6 aastaseks
Kultuurikatlal on täna 6. sünnipäev – 18. veebruaril 2015 avati renoveeritud katlamaja uksed! 
Selle kuue aasta jooksul on Kultuurikatel olnud oma inspireeriva interjööriga koduks väga paljudele sündmustele – festivalidele, kontserditele, konverentsidele, etendustele, messidele, Eesti EL eesistumisele ja nüüd ka virtuaal- ja hübriidsündmustele. Suur osa Kultuurikatlas toimuvatest sündmustest on rahvusvahelised ning see oli ka üks põhjus, miks Kultuurikatel tituleeriti aastal 2018 “Aasta turismiobjekt” uhke tiitliga.
Ajad on hetkel sündmussektoris keerulised, aga korraldajate huvi ja tahe oma sündmused Kultuurikatlas teoks teha, on jätkuvalt suur. Nagu kõik, ootame ka meie aega, mil pandeemia vaibub ning sündmusi saab taas vabamalt, ilma piiranguteta korraldada.  Kui see aeg on käes, siis aga soovib Kultuurikatla tiim, et meil oleks veelgi rohkem ruumi, et saaksime kõik sündmused Kultuurikatlas vastu võtta. Kes veel ei tea, siis oleme ka kuus aastat olnud koduks loovagentuuridele, kes siin, endises katlamajas, kontoripindadel igapäevaselt toimetavad ja häid, uusi ideid genereerivad. Vaata fotosid Kultuurikatla avamisest 18.02.2015 meie kodulehelt “Fotod” alt. 
 
Palju õnne meile!